Jubel

Jubel staat voor Juridisch België en is het online content platform met actueel juridisch nieuws en spraakmakende content voor juridische professionals.
Jubel is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, bedrijfsjuristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten… Op Jubel verschijnen dagelijks juridisch actuele onderwerpen over alle aspecten van het recht in België. Om die reden is Jubel een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van evoluties in juridische wereld en het Belgisch recht.

Op 7 juni 2015 werd voor de zesde keer de Advocatenrun georganiseerd door de Orde van de Vlaamse Balies. Mr. Bilitis Hardy en Mr. Magali Pauwels maakten een groep advocaten warm om samen met hen te lopen voor het goede doel via het project ‘Ik loop voor Nepal’. BaseNet Advocatuur is enthousiast over hun idee en heeft voor hen een speciale inzamelactie gehouden.

Het idee: de opbrengst van workshops die tijdens de zomermaanden worden gegeven aan advocaten, doneren aan Ik loop voor Nepal. Het is BaseNet gelukt om een bedrag van €1600 aan workshops te doneren. Dit bedrag werd op maandag 26 oktober in Mechelen uitgereikt aan de initiatiefnemers.

Ook dit jaar staat er een nieuwe Advocatenrun op het programma, noteer zondag 5 juni 2016 alvast in jullie agenda!

BaseNet Advocatuur
BaseNet Advocatuur is de online totaaloplossing voor de advocaat. Advocaten hoeven zich niet meer bezig te houden met ICT zaken, ze kunnen zich compleet richten op hun kerntaken. Het systeem is een geïntegreerde online totaaloplossing en bevat onder andere mogelijkheden voor: dossierbeheer, urenregistratie, facturatie, correspondentie en boekhouding. Meer informatie vindt u op www.basenetadvocatuur.be

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *